اردیبهشت, ۱۳۹۷ بدون نظر تلگرام, خرید ممبر تلگرام, خرید ممبر کانال تلگرام, خرید ممبر واقعی تلگرام, شبکه های اجتماعی

آموزش مدیریت فالوورهای اینستاگرام

یکی از اصلی‌ترین موارد پیش رو پس از ثبت نام در اینستاگرام مربوط به مدیریت فالوورهای اکانت می‌شود. در این مقاله قصد داریم که اطلاعات جامعی در رابطه با مدیریت فالوورهای اینستاگرام خدمت شما عزیزان ارائه کنیم. بنابراین با سوییت تلگرام و آموزش مدیریت فالوورهای اینستاگرام همراه باشید.

منظور از اصطلاحا فالوور در واقع کسانی هستند که اکانت شما را دنبال می‌کنند. اگر فردی اکانت شما را دنبال کند به لیست فالوورهای اکانت اینستاگرام‌تان افزوده می‌شود و در این شرایط می‌تواند پست‌های ارسالی شما را مشاهده کرده و در زیر آن‌ها کانت یا نظر ثبت کند. بدون تردید پس از ساخت اکانت اینستاگرام تمایل دارید که دوستان خود را از این موضوع مطلع کرده و آن‌ها را به لیست فالوورهای خود اضافه کنید.
در سمت مقابل کسانی که شما اکانت آن‌ها را دنبال کنید در لیست فالووینگ‌هایتان نمایش داده می‌شوند. بنابراین فالویینگ‌ها افرادی هستند که شما نسبت به دنبال کردن اکانت آن‌ها اقدام کرده‌اید. پس از ثبت نام و شروع استفاده از اینستاگرام باید در قدم اول نسبت به مدیریت فالوورهای اینستاگرام اقدام کنید. اما چگونه می‌توان این عمل را انجام داد؟ چگونه پس از ثبت نام و ساخت اکانت اینستاگرام، دوستان خود را از این موضوع مطلع کرده و به لیست فالوورهای خود اضافه کنیم؟
در این مقاله به آموزش جامع نحوه مدیریت فالوورهای اینستاگرام می‌پردازیم.آموزش مدیریت فالوورهای اینستاگرام

چگونه افرادی که می‌شناسیم را در اینستاگرام پیدا کنیم؟

پس از ساخت اکانت اینستاگرام می‌توانید پروفایل افرادی که شماره آن‌ها در لیست مخاطبین دستگاهتان ذخیره شده باشد را مشاهده کرده و برای آن‌ها درخواست فالو ارسال کنید. به این صورت آن‌ها از ملحق شدن شما به اینستاگرام مطلع شده و شما را فالو خواهند کرد. همچنین اگر اکانت فیسبوک خود را با اینستاگرام همگام‌سازی کنید، قادر به مشاهده پروفایل تمام دوستان فیسبوکی خود و ارتباط برقرار کردن با آن‌ها خواهید بود.
به منظور دسترسی به این بخش و مشاهده پروفایل دوستان و آشنایان خود در نسخه اندرویدی اپلیکیشن اینستاگرام، آیکون سه نقطه موجود در بخش بالا و سمت راست صفحه را لمس کنید. حال گزینه Find Friends را انتخاب کنید. در این شرایط با استفاده از گزینه Facebook می‌توانید با دوستان فیسبوکی خود ارتباط برقرار کنید و گزینه Contacts شما را با پروفایل افرادی که در لیست مخاطبین دستگاهتان وجود دارند آشنا می‌شکند.
پس از اینکه به پروفایل هر یک از دوستان یا آشنایان خود مراجعه کردید، کافیست که گزینه Follow را لمس نمایید. در این شرایط برای فرد مورد نظر درخواست فالو ارسال شده و به این صورت وی از ملحق شدن شما به اینستاگرام مطلع می‌شود. مطمئنا اگر او هم شما را بشناسد، سریعا نسبت به فالو کردن اکانت شما اقدام می‌کند. به این عمل و فالو کردن فردی که برای شما درخواست فالو ارسال کرده، اصطلاحا فالوبک گفته می‌شود.
در آیفون‌ها و آیپدهای اپل هم روند مشابه با دستگاه‌های اندرویدی طی می‌شود. با این تفاوت که در این محصولات به جای آیکون سه نقطه، باید آیکونی که شبیه به خورشید است را از گوشه سمت راست نمایشگر دستگاه انتخاب کرده و سپس گزینه Find People to Follow را انتخاب کنید. مراحل بعدی کامل مشابه با حالت پیشین و مربوط به دستگاه‌های اندرویدی خواهد بود.

چگونه موضوعات و پروفایل‌های مورد علاقه خود را در اینستاگرام پیدا کنیم؟

شما با استفاده از بخش جستجوی ارائه شده در اپلیکیشن اینستاگرام می‌توانید موضوعات مورد علاقه خود را جستجو کنید. برای انجام این عمل، آیکون ذره‌بین موجود در بخش فوقانی رابط کاربری اپلیکیشن اینستاگرام را لمس کنید. در این بخش می‌توانید عبارت‌های مورد نظر خود را وارد کرده و سپس به لیست پست‌هایی دست پیدا کنید که با آن موضوع مرتبط هستند.

چگونه همگام‌سازی لیست مخاطبین اکانت خود را غیر فعال کنیم؟

به منظور انجام این عمل آیکون سه نقطه در دستگاه‌های اندرویدی یا آیکون خورشید در دستگاه‌های آی او اسی موجود در گوشه فوقانی و سمت راست صفحه را انتخاب کنید. گزینه Contacts را انتخاب کنید. بار دیگر آیکون سه نقطه یا خورشید ارائه شده در صفحه جدید را لمس کنید و نهایتا گزینه Disconnect را انتخاب کنید. با انجام این عمل همگام‌سازی لیست مخاطبین یا مخاطب مورد نظر با اکانت اینستاگرام شما غیرفعال می‌شود.

تفاوت بین پروفایل عمومی (Public) و خصوصی (Private) در چیست و چگونه پروفایل خود را خصوصی کنیم؟

پس از ثبت نام در اینستاگرام و ساخت حساب کاربری، می‌توانید اکانت خود را در دو وضعیت عمومی یا خصوصی قرار دهید. هنگامی که اکانت شما عمومی باشد، پست‌هایی که ارسال می‌کنید در جستجوهای کاربران نمایش داده شده و هر فردی (حتی اگر فالوور شما نباشد) قادر به مشاهده و ثبت نظر در زیر پست‌هایتان خواهد بود. اما در سمت مقابل اگر اکانت شما خصوصی باشد، تنها افرادی که در لیست فالوورهای شما وجود داشته باشند، قادر به مشاهده پست‌های شما و ثبت نظر در زیر آن‌ها می‌شوند. این موضوع اصلی‌ترین تفاوت مابین پروفایل عمومی و خصوصی را شامل می‌شود.
به منظور خصوصی کردن پروفایل یا اکانت اینستاگرام خود، به بخش پروفایل که با آیکون آدمک در منوی زیرین اپلیکیشن اینستاگرام ارائه شده مراجعه کنید. حال در آیفون‌ها و ویندوزفون‌ها آیکون خورشید موجود در گوشه بالا و سمت راست صفحه را انتخاب کنید. در دستگاه‌های اندرویدی باید آیکون سه نقطه موجود در همان بخش را لمس نمایید. حال کافیست که گزینه Private Account را فعال کنید تا پروفایل یا اکانت شما خصوصی شود. برای درک بهتر این عمومی و خصوصی کردن اکانت اینستاگرام خود، می‌توانید مطلب “فعال کردن حالت خصوصی اینستاگرام – حالت Private” را مطالعه نمایید.آموزش مدیریت فالوورهای اینستاگرام

چگونه درخواست فالو دریافت می‌کنیم؟

هر فردی با مشاهده پروفایل یا اکانت شما می‌تواند درخواست فالو کردن برایتان ارسال کند. اگر در زیر پست‌های افراد کامنت بگذارید، مطمئنا کاربران بیشتری به پروفایل شما سر زده و درخواست فالو ارسال خواهند کرد. به بیان دیگر هرچه در اینستاگرام فعال‌تر باشید، تعداد فالوورهای شما هم افزایش پیدا می‌کند.
هنگامی که درخواست فالو کردن اکانت اینستاگرام برایتان ثبت شود، از طریق نوتیفیکیشن باخبر خواهید شد. در محیط اپلیکیشن اینستاگرام هم این نوتیفیکیشن را مشاهده خواهید کرد. اگر اکانت شما در حالت عمومی (Public) قرار داشته باشد، هر فردی قادر به فالو کردن شما خواهد بود اما اگر اکانت شما خصوصی (Private) باشد، سایر افراد تنها قادر به ارسال درخواست فالو بوده و فقط با تایید شما این افراد به لیست فالوورهای اکانت شما اضافه می‌شوند.

چگونه با درخواست فالو کردن افراد موافقت یا مخالفت کنیم؟

هنگامی که کاربری در اینستاگرام برای اکانت شما درخواست فالو ارسال می‌کند، در بخش Activity اپلیکیشن اینستاگرام که با آیکون قلب نمایش داده شده، نوتیفیکیشن ارائه می‌شود. شما با مراجعه به این بخش و انتخاب تیک سبز رنگ می‌تواند درخواست فالو شخص مورد نظر را قبول کرده و یا با انتخاب ضربدر قرمز این درخواست را رد کنید.

چگونه می‌توانیم کاربری را آنفالو کنیم؟

ابتدا باید اشاره داشته باشیم که منظور از آنفالو کردن کاربر در واقع متوقف کردن فالو کردن پروفایل وی است. تصور کنید که فردی را فالو کرده‌اید و بنا به دلایل خاصی تمایل دارید که فالو کردن او را متوقف کنید. به این عمل اصطلاحا آنفالو کردن گفته می‌شود و در اینستاگرام قابل انجام است.
به منظور آنفالو کردن کاربر در اینستاگرام کافیست که به پروفایل یا اکانت وی مراجعه کنید. در این شرایط اگر فرد مورد نظر هم اکنون در لیست فالویینگ‌های شما قرار داشته باشد، در بخش فوقانی پروفایل وی گزینه‌ Unfollow را مشاهده خواهید کرد. با انتخاب این گزینه فرآیند فالو کردن وی متوقف شده و به اصطلاحا شما وی را آنفالو می‌کنید.

چگونه کاربری را در اینستاگرام بلاک یا آنبلاک کنیم؟

بلاک کردن پروفایل کاربران در اینستاگرام به راحتی انجام می‌شود. هنگامی که کاربری را بلاک می‌کنید، برای او هیچ نوتیفیکیشن یا اعلانی ارائه نمی‌شود و این موضوع به آن معناست که وی به سادگی قادر به درک این موضوع نخواهد بود. وی تنها با مراجعه به پروفایل شما می‌تواند از این موضوع باخبر شود. اما چگونه می‌توانیم کاربر یا اکانتی را در اینستاگرام بلاک کنیم؟
برای انجام این عمل ابتدا وارد پروفایل یا اکانت فرد مورد نظر شوید . آیکون سه نقطه موجود را لمس کرده و گزینه Block User را انتخاب کنید. با انجام این عمل فرد مورد نظر بلاک شده و دیگر قادر به مشاهده پروفایل شما نخواهد بود. با انجام مراحل مشابه و انتخاب گزینه Unblock User هم می‌توانید وی را آنبلاک کنید.

موفق باشید.

Tags

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *