فروردین, ۱۳۹۷ بدون نظر تلگرام, خرید ممبر تلگرام, خرید ممبر کانال تلگرام, خرید ممبر واقعی تلگرام, شبکه های اجتماعی

آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک یکی از ویژگی هایی جدیدی  است که در اپلیکیشن واتساپ ارائه شده و به موجب آن اطلاعات پروفایل کاربران واتساپ در فیس بوک ارسال می‌شود! در این مقاله قصد داریم به آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک بپردازیم. با سوییت تلگرام همراه باشید.

مقدمه‌ای در رابطه با اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

در نسخه های جدیدتر واتساپ یک قابلیت نسبتا عجیب ارائه شده که اطلاعات پروفایل کاربران به صورت خودکار در فیس بوک آن ها اشتراک گذاری می‌شود. اما خوشبختانه این ویژگی قابل غیر فعال کردن است و انجام این کار در هر دو نسخه اندرویدی و آی او اسی واتساپ امکانپذیر خواهد بود.

در ادامه این مطلب به آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک می‌پردازیم.

آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

به منظور غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک در آیفون و آیپدهای اپل به شرح زیر عمل کنید:آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

  • اپلیکیشن واتساپ را اجرا کنید.
  • وارد منوی تنظیمات (Settings) برنامه شوید.
  • گزینه Account را انتخاب کنید.
  • گزینه Share My Account Info را انتخاب کنید.آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک
  • در پنجره کشویی نمایان شده، گزینه Don’t Share را انتخاب کنید.

به همین سادگی قابلیت مذکور در iOS غیر فعال می‌شود. در نسخه اندرویدی برنامه واتساپ هم باید دقیقا مراحل نام برده شده را طی کنید. با این تفاوت که باید در منوی تنظیمات نسخه اندرویدی واتساپ، تیک گزینه Share my account info را بردارید.آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

موفق باشید.

Tags

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *